Odeslání objednaného zboží

Zásilky obvykle odesíláme následující den po přijetí platby za objednané zboží. Doba dodání zboží se může lišit podle způsobu dopravy zvoleného při dokončení objednávky. Orientační doba dodání je uvedena u každého dopravce a způsobu dodání. Tyto doby jsou pouze orientační a jako prodejce nemůžeme nést odpovědnost za případné prodlení na straně dopravce. V každém případě však uděláme maximum pro to, aby bylo zboží dodáno v co nejkratším termínu a pokud se objeví problém na straně dopravce, budeme jej aktivně řešit. Za nepojištěné balíky (Obyčejný balík České pošty) neseme plnou odpovědnost a pokud Vám nebudou doručeny do 14ti dnů od jejich podání, pošleme Vám celou objednávku znova na Vaši adresu.

Cena za dopravné

Konečná cena za služby dopravného je odvozena z aktuálních ceníků jednotlivých dopravců + cena obalového a dalšího spotřebního materiálu, který při balení zboží používáme. Naším cílem je nabídnout nejnižší ceny dopravného, proto si k takto vypočtené ceně nepřidáváme nic navíc. Při objednávce většího množství zboží platíte vždy stejné nízké poštovné – v takovém případě Vám tedy poštovné dotujeme z vlastního zisku. Jedná se o formu slevy a poděkování za větší odběr zboží. Věříme, že tímto přístupem se odlišujeme od většiny ostatních českých eshopů.

Možnost vrácení zboží

Ze zákona můžete využít možnosti vrácení objdnaného zboží v případě, že nejste spokojeni. V takovém případě nemusíte uvádět žádný důvod vrácení zboží (ale pokud ho uvedete, budeme rádi) a zboží zašlete zpět na naši adresu uvedenou na titulní stránce eshopu. Balík označte textem „vrácené zboží“. Nedávejte prosím na balík žádnou dobírku, pošlete ho jako obyčejný, nebo doporučený balík a my Vám po jeho převzetí vrátíme peníze převodem na Váš účet.

Napsat komentář